dilluns, 8 de juny del 2015

Carpeta porta-papers d'scrap

Des dels inicis de la història del scrap, un dels principals problemes que l'scraper s'ha trobat és el de com portar els papers de 30x30 cms (o millor dit, de 12 polsades, que és una miqueta més) quan els va a comprar. No és molt habitual que les botigues sempre tinguin bosses consistents, de manera que arribin a casa sense cap arruga (o són de plàstic o de paper no gaire gruixut). Així que he pensat en dissenyar una carpeta que faciliti aquest transport. Fins i tot, pot servir per ordenar a casa els papers (en cas de no tenir-ne gaires) o els Layouts ja acabats.

He partit de dos trossos de cartró una mica gruixut i fort de 32 cm per costat. Com que el paper d'scrap és molt més petit, he optat per folrar tots els cantons amb cartolina granulada de color gris. Així també queda més discret el lateral dels cartrons i no es veu el contraxapat interior.

Els quatre papers escollits els he triat amb estampat a una sola cara, però que tinguessin una mica de gruix, per ajudar a donar consistència al volum de la carpeta.

Dues vetes de roba per a fer les nanses, que he subjectat amb 2 brads simulant cargols (a part d'enganxar-ho per sota els papers).

I la base per a poder obrir la carpeta o donar sensació d'elasticitat, feta amb paper ondulat.

Una goma a la contraportada ajuda a tancar la carpeta i fer possible que no caiguin els papers (el detall ha estat tapar els finals ferrats d'aquesta goma amb cartolina gruixuda, per evitar que els papers que hi posem es facin malbé).

Ara ja estic llesta per anar a comprar més papers!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada