divendres, 13 de febrer del 2015

Ja és carnaval!!!!!!

Doncs ja ha arribat el carnestoltes al poble i ha declarat el Carnaval!

Aquí a Palamós és tota una festassa: es nomena el carnestoltes i la reina, que s'encarreguen de que el poble faci tot allò que la resta de l'any no es fa, com anar disfressat pel carrer i fer tot el soroll i xerinola que es vulgui. Comença amb aquest nomenament el dimarts a l'Ajuntament, dimecres de Cendra la "Vesprà" amb una bona batucada, una "Despertà" avui divendres amb algunes carrosses fent música des de les sis del matí, dissabte la rua que pot durar hores i hores i amb totes les colles del poble (i algunes de pobles convidats) molt ben disfressades, i un tancament de festa dimecres amb la lectura del manifest d'enterrament, que en el nostre cas és amb el llançament del carnestoltes al mar. I no cal dir que cada dia és una festa pels carrers, doncs les carrosses ja llueixen i algunes van donant voltes de manera no massa silenciosa.

I desprès d'aquesta presentació, passem a la part creativa. I no, no és que jo participi a cap comparsa (no per ganes...) sinó que se m'ha acudit fer un Photocall casolà per fer gresca a casa.

He agafat un cartró una mica gran (per poder sortir 2 o 3 persones dins) i l'he retallat en forma de marc, reforçant la part de darrera amb una mica més de cartró. L'he pintat amb spray color bronze . I l'he decorat amb un cor també de cartró (folrat amb paper vermell i amb goma eva de purpurina vermella), una corona pintada de groc, amb pedres de colors i sanefa de paper, i un rètol de "Photocall" tallat amb la Cameo.

De moment deixo fotos de com ha quedat el muntatge:


I per acabar de fer la gràcia, he dissenyat uns bigotis per sobreposar-nos al fer la foto (a part del que portem com a disfressa, és clar.


Ara només queda posar-nos dins i fer-nos un munt de fotos!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada